23 september 2022 door Marc Bozon

Claessen Stone + Garden

Claessen is al meer dan zestig jaar actief als tuintoeleverancier. En met succes. Vandaag de dag hebben zij een sterke marktpositie verworven met hun groothandel in tuinproducten, graszoden, natuursteen, gebakken materiaal, projectbestratingen, (betonnen) sierbestratingen en overige (beton) producten.

Twee Vestigingen
Vanuit de twee vestigingen in Nuth en Kessel bieden ze hun klanten een totaalpakket. Door hun kennis en ervaring spelen ze in op de heersende trends in de markt. Deze stemmen ze vervolgens zo goed mogelijk af op de wens van hun klanten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Claessen… daarom voelen klanten zich thuis bij het bedrijf!

Showtuin
Mocht u meer willen weten, nodigen zij u graag uit in onze showtuin te Kessel.

Claessen Stone + Garden voor als Advies, Service, Kwaliteit en een Uitmuntende Prijs hoog in het vaandel staan. Hun motto is een tevreden klant.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

28 november 2023 door Marc Bozon

Aannemersbedrijf J. van den Brand B.V.

Aannemersbedrijf J. van den Brand BV uit Teeffelen, voor projecten op gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport en loonwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Met bijna...

21 november 2023 door Marc Bozon

Hoppenbrouwers Techniek Den Bosch

Het consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ heeft een nieuw hoofdkwartier gekregen en wel op het Bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch. Altijd genieten van een comfortabel, warm thuis? Hoppenbrouwers Techniek in Den Bosch...