23 september 2022 door Marc Bozon

Claessen Stone + Garden

Claessen is al meer dan zestig jaar actief als tuintoeleverancier. En met succes. Vandaag de dag hebben zij een sterke marktpositie verworven met hun groothandel in tuinproducten, graszoden, natuursteen, gebakken materiaal, projectbestratingen, (betonnen) sierbestratingen en overige (beton) producten.

Twee Vestigingen
Vanuit de twee vestigingen in Nuth en Kessel bieden ze hun klanten een totaalpakket. Door hun kennis en ervaring spelen ze in op de heersende trends in de markt. Deze stemmen ze vervolgens zo goed mogelijk af op de wens van hun klanten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Claessen… daarom voelen klanten zich thuis bij het bedrijf!

Showtuin
Mocht u meer willen weten, nodigen zij u graag uit in onze showtuin te Kessel.

Claessen Stone + Garden voor als Advies, Service, Kwaliteit en een Uitmuntende Prijs hoog in het vaandel staan. Hun motto is een tevreden klant.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

17 mei 2024 door Marc Bozon

Asperges in het veld Cromvoirt … met de Redbeans van Coffee3

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van het Brabantse land...

17 mei 2024 door Marc Bozon

Jazz in Duke Town te ‘s-Hertogenbosch

Van 17 t/m 21 Mei vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown 2023 kent een waanzinnige line-up met op zondag onder andere...