23 september 2022 door Marc Bozon

Claessen Stone + Garden

Claessen is al meer dan zestig jaar actief als tuintoeleverancier. En met succes. Vandaag de dag hebben zij een sterke marktpositie verworven met hun groothandel in tuinproducten, graszoden, natuursteen, gebakken materiaal, projectbestratingen, (betonnen) sierbestratingen en overige (beton) producten.

Twee Vestigingen
Vanuit de twee vestigingen in Nuth en Kessel bieden ze hun klanten een totaalpakket. Door hun kennis en ervaring spelen ze in op de heersende trends in de markt. Deze stemmen ze vervolgens zo goed mogelijk af op de wens van hun klanten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Claessen… daarom voelen klanten zich thuis bij het bedrijf!

Showtuin
Mocht u meer willen weten, nodigen zij u graag uit in onze showtuin te Kessel.

Claessen Stone + Garden voor als Advies, Service, Kwaliteit en een Uitmuntende Prijs hoog in het vaandel staan. Hun motto is een tevreden klant.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

3 februari 2023 door Marc Bozon

De Kaasshop

De Kaasshop is al meer dan 45 jaar een begrip in Huissen en omstreken. De Kaasshop is gevestigd aan de Langestraat 10 en wordt met veel plezier gerund door eigenaren...

23 januari 2023 door Marc Bozon

Travelcenter de Wit

Travelcenter de Wit behoort al dertig jaar tot de top van de Nederlandse reisbranche. Wanneer je langskomt bij één van de reisbureaus in Veghel, Heesch, Rosmalen, Gemert of Uden (Krooder...