23 september 2022 door Marc Bozon

Claessen Stone + Garden

Claessen is al meer dan zestig jaar actief als tuintoeleverancier. En met succes. Vandaag de dag hebben zij een sterke marktpositie verworven met hun groothandel in tuinproducten, graszoden, natuursteen, gebakken materiaal, projectbestratingen, (betonnen) sierbestratingen en overige (beton) producten.

Twee Vestigingen
Vanuit de twee vestigingen in Nuth en Kessel bieden ze hun klanten een totaalpakket. Door hun kennis en ervaring spelen ze in op de heersende trends in de markt. Deze stemmen ze vervolgens zo goed mogelijk af op de wens van hun klanten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Claessen… daarom voelen klanten zich thuis bij het bedrijf!

Showtuin
Mocht u meer willen weten, nodigen zij u graag uit in onze showtuin te Kessel.

Claessen Stone + Garden voor als Advies, Service, Kwaliteit en een Uitmuntende Prijs hoog in het vaandel staan. Hun motto is een tevreden klant.

Zij hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

31 mei 2023 door Marc Bozon

Govers

Govers, thuis in cijfers sinds 1927 Het verhaal van Govers is een verhaal over hun klanten. Over hun ondernemerschap, ambitie en hoe zij deze samen realiseren. Op een financieel zo...

28 mei 2023 door Marc Bozon

G-sportweekend Amarant te Tilburg

Dit weekend vindt het G-sportweekend plaats, het wordt gehouden op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. Het jaarlijkse G-Sportweekend Amarant  is reeds al 28 jaar georganiseerd...