Parttime Binnendienst medewerker gezocht – op dit moment al ingevuld

Wij zoeken voor onze vestiging te Udenhout een parttime binnendienst medewerker voor de 2 tot 2 1/2e dag op de binnendienst.

Hoofdtaken zijn het ingaand en uitgaand telefonisch verkeer met klanten en onze medewerkers. Daarnaast een stukje debiteurenbeheer en ondersteuning van een aantal administratieve taken. Afwisseling, veel contact met collega’s en klanten, werken in een hecht team met een ontzettend mooi en leuk product, koffie!!!

Herken je jezelf in de beschrijving van deze binnendienst medewerker? Stuur dan Marc Bozon (eigenaar) een korte e-mail met je motivatie en voeg je CV toe.

* Bij Coffee3 houden we er graag een warme zakelijke relatie op na, respectvol, met vertrouwen in elkaar, professioneel. Belangrijke waarden die we met het hele Coffee3 team onderschrijven.

19 juli 2024 door Marc Bozon

NESCAFÉ Intenso boon!

We hebben een nieuwe boon in het assortiment, de NESCAFÉ Intenso boon! Koffiebonen met goede balans en romige textuur De NESCAFÉ Intenso is een perfecte mix van Arabica- en Robusta-koffiebonen,...

15 juli 2024 door Marc Bozon

Reisburo Relik & van Hooft/Pelikaan Reisbureau Breda

Het reisbureau is al meer dan 80 jaar een begrip in Breda en omstreken. De meest uiteenlopende vakanties worden er geboekt: van unieke verre reizen tot weekendjes weg in Europa....