15 mei 2017 door Marc Bozon

BC Dagen Tilburg met koffie van Coffee3

Op 17 en 18 mei 2017 vinden in de Spoorzone Tilburg de BCdagen 2017 plaats. ‘BCdagen’ zijn de ‘Bedrijvencontactdagen’ voor Brabant. De BCdagen zijn voor bedrijven, instellingen en overheden uit Zuid-Nederland en zijn toegankelijk voor zakelijk publiek.

De BCdagen beogen om overheid en bedrijfsleven meer (onderling) met elkaar in contact te brengen om zo op de hoogte te komen van elkaars activiteiten, te ontdekken waar aanvulling en versterking mogelijk is, en zo krachten te bundelen. In een tijd waar samenwerking het verschil kan maken bieden de BCdagen het ideale platform voor wederzijds contact, uitwisseling en het benutten van kansen.

Met Coffee3 verzorgen we de koffie op de stand van Netwerk Brabant waarbij we met een aantal leden deze stand invullen en bemannen.

27 maart 2024 door Marc Bozon

Bliksemstage JINC bij Coffee3

Als je niet weet wat er te koop is, kan je ook niet kiezen. Klinkt logisch, maar voor veel jongeren gaat die wijsheid niet op. Ze moeten namelijk wél kiezen....

26 maart 2024 door Marc Bozon

Fysiofit de Liemers

Fysiofit de Liemers is een ruime en moderne praktijk voor fysiotherapie en sport aan het Eilandplein in Duiven. Zij werken met een team van gedreven therapeuten, ieder met zijn of...