15 augustus 2018 door Marc Bozon

B.O.N. Plaagdierenbestrijding kiest voor het Redbeans concept

Bedrijfshygiëne Organisatie Nederland (B.O.N.) is een landelijke operende preventiespecialist in plaagdierenbestrijding. Zij houden ongedierte, zoals bruine ratten en muizen, buiten de deur in het belang van optimale bedrijfshygiëne. Zij werken voor diverse opdrachtgevers in de medische- en voedselverwerkende industrie.

B.O.N. is bovendien lid van de Nederlandse Vereniging Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB), CEPA certificering EN 16636 – Europees gecertificeerd. Hun ongediertebestrijding wordt onder meer ingezet bij organisaties in heel Nederland.

B.O.N. levert een volledig product- en dienstportfolio voor zowel preventieve, als curatieve ongediertebestrijding. Zij denken pragmatisch met u mee als het gaat om het treffen van weringsmaatregelen. Want, voorkomen is beter dan bestrijden.

B.O.N. heeft gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de klanten en de eigen medewerkers.

12 maart 2024 door Marc Bozon

Autobedrijf Pepers

Alles voor uw auto in Erp Wilt u een nieuwe auto kopen of is het tijd voor een onderhoudsbeurt en woont u in Erp, Veghel, Gemert of omgeving? Autobedrijf Pepers...

8 maart 2024 door Marc Bozon

Herbruikbare bekers Nescafe

Naast de rode NESCAFÉ keramische beker voegt Nescafe nu een tweede herbruikbaar alternatief toe aan het assortiment: de NESCAFÉ herbruikbare beker. De NESCAFÉ herbruikbare beker is een goede oplossing voor...