13 juni 2023 door Marc Bozon

Arburg

Arburg, door de integratie van innovatiQ en AMKmotion hebben zij geïnvesteerd in de technologische toekomst en in sterke teams. Spuitgieten, additieve productie en de complete aandrijflijn komen uit de ARBURG familie.

U kunt vertrouwen op hun dienstverlening. Altijd. Wereldwijd. Wat heeft u aan betrouwbaar advies, scholing, onderhoud of originele reserveonderdelen? Om de productie snel weer vlot te laten verlopen.

U krijgt bij ARBURG alles wat u nodig heeft om uw onderneming te digitaliseren. Smarte ALLROUNDERS en freeformers, hun ARBURG host-computer of de arburgXworld klantenportaal-apps met alle digitale services.

Werk er samen met hen aan om de kunststofverwerking duurzamer te maken. Grondstoffen besparende productie, rationele verwerking van materialen, gebruik van recyclaten.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

20 juni 2024 door Marc Bozon

Engelenrun

Engelenrun Op 23 Juni 2024 is de Engelenrun, het leukste hardloopfeest van de regio! Zij hopen op die zondag weer op ieders massale energie te mogen rekenen om er weer...

18 juni 2024 door Marc Bozon

Auto Dieker Lichtenvoorde

Wanneer u een vakgarage zoekt voor onderhoud of werkzaamheden aan uw auto dan wilt u een klantvriendelijke behandeling, servicegerichte houding en aantrekkelijke tarieven. Dat vindt u bij Auto Dieker. Eigenlijk...