13 juni 2023 door Marc Bozon

Arburg

Arburg, door de integratie van innovatiQ en AMKmotion hebben zij geïnvesteerd in de technologische toekomst en in sterke teams. Spuitgieten, additieve productie en de complete aandrijflijn komen uit de ARBURG familie.

U kunt vertrouwen op hun dienstverlening. Altijd. Wereldwijd. Wat heeft u aan betrouwbaar advies, scholing, onderhoud of originele reserveonderdelen? Om de productie snel weer vlot te laten verlopen.

U krijgt bij ARBURG alles wat u nodig heeft om uw onderneming te digitaliseren. Smarte ALLROUNDERS en freeformers, hun ARBURG host-computer of de arburgXworld klantenportaal-apps met alle digitale services.

Werk er samen met hen aan om de kunststofverwerking duurzamer te maken. Grondstoffen besparende productie, rationele verwerking van materialen, gebruik van recyclaten.

Zij hebben gekozen voor het Redbeans concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

26 februari 2024 door Marc Bozon

Dickens BV – Staal met Stijl

Dickens BV vervaardigd haarden op maat, waarbij zij specifieke afmetingen en wensen van de opdrachtgever volledig op maat maken. De haarden vinden voornamelijk hun weg naar consumenten via dealers, haardenbouwers...

19 februari 2024 door Marc Bozon

Klimax Installatiebedrijven

Als duurzaam installatiebedrijf richt Klimax Installatiebedrijven zich actief op de duurzame ontwikkeling binnen hun vakgebied. Zij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven....