3 mei 2022 door Marc Bozon

Aandacht voor Biodiversiteit – Plant mee met Nescafé

Heggen zijn essentieel voor de biodiversiteit in Nederland. Het zijn de broed- en woonplaatsen van o.a. vogels en insecten. Daarnaast dragen heggen bij aan de verbetering van bodemgezondheid, plaagbestrijding en CO2 opslag. Er is alleen wel een probleem. Het aantal heggen in het Nederlandse landschap is sinds 1900 drastisch afgenomen.

Hoog tijd om hier aandacht aan te schenken. Daarom plant Nestlé Professional in samenwerking met Stichting Hoopheggen voor elke aangeschafte Nescafé koffiemachine voor professioneel gebruik, 2,5 meter heg terug. Zo werken we samen om de biodiversiteit in Nederland te herstellen.

Actie

Deze actie geldt op alle koop en huurmachines van NESCAFÉ voor de professionele markt. Daarnaast bieden we tijdelijk korting op een selectie van onze machines en krijgen nieuwe klanten van onze gecertificeerde NESCAFÉ Single Origin koffiebonen (NESCAFÉ Brasile en NESCAFÉ Perú) de eerste 1000 kopjes koffie gratis. Neem contact op met info@coffee3.nl voor meer informatie.

12 maart 2024 door Marc Bozon

Autobedrijf Pepers

Alles voor uw auto in Erp Wilt u een nieuwe auto kopen of is het tijd voor een onderhoudsbeurt en woont u in Erp, Veghel, Gemert of omgeving? Autobedrijf Pepers...

8 maart 2024 door Marc Bozon

Herbruikbare bekers Nescafe

Naast de rode NESCAFÉ keramische beker voegt Nescafe nu een tweede herbruikbaar alternatief toe aan het assortiment: de NESCAFÉ herbruikbare beker. De NESCAFÉ herbruikbare beker is een goede oplossing voor...