4 oktober 2016 door Marc Bozon

Wereldrecord nadert voor Arjan Dwarshuis & de koffie

In het kader van haar MBO beleid ondersteunt Coffee3 dit jaar onder andere Birdlife International, een organisatie die zich inzet voor het behoud van tal van vogelsoorten.

Het Preventing Extinction Programme wordt behalve door leden en donateurs van Vogelbescherming en andere partnerorganisaties van BirdLife óók gefinancierd via ‘Species Champions’. Dit zijn ambassadeurs die geld inzamelen en het beschermingswerk promoten.

white-necked%20rockfowl

Een ‘Species Champion’ uit eigen land is vogelaar Arjan Dwarshuis. Hij probeert in 2016 een nieuw ‘wereldrecord vogels kijken’ te vestigen om daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor het Preventing Extinctions Programme. Voor dat record moet Arjan meer dan 6.000 vogelsoorten in een jaar tijd ‘scoren’. Arjan doet dit voor Vogelbescherming en BirdLife en hoopt zo in een jaar tijd 100.000 euro binnen te halen. Elke cent daarvan gaat linea recta naar het beschermingsprogramma. Zo kunnen we nog meer vogelsoorten redden. Hij staat op dit moment op al meer dan 5610 soorten en hij is goed op weg om een nieuw wereldrecord te vestigen. Klik hier voor het aantal vogelsoorten dat Arjan al heeft gezien.

Coffee3 is sponsor van The Biggest Year van Arjan Dwarshuis, ondersteunt het Preventing Extinction Programme, en zal het komende jaar met regelmaat aandacht schenken aan de challenge van Arjan Dwarshuis middels het blog van Coffee3.

    Maak uw keuze:*

    Voornaam*

    Tussenvoegsel

    Achternaam*

    Organisatie*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Opmerking

    Ik ontvang graag maximaal 4 keer per jaar informatie via e-mail.

    * = Verplicht veld

    17 april 2024 door Marc Bozon

    Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

    Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...

    16 april 2024 door Marc Bozon

    NESCAFÉ voorjaarsactie 100% korting op huur!

    van 15 April tot 31 Juli. Ga voor een warme lente start op de werkvloer met onze NESCAFÉ voorjaarsactie. Van 15 april tot 31 juli huur je gratis een NESCAFÉ Fido, Fusion of...