7 december 2020 door Marc Bozon

Reuvers Ontwikkeling & Bouw

Reuvers Ontwikkeling & Bouw staat al 50 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw. Sinds de oprichting in 1968 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een volwassen en solide partner in de bouw. Met een hecht team van gedreven vakmensen ontwikkelen en bouwen ze nieuwbouwprojecten voor diverse partijen, van particulieren tot gemeenten en van woningbouwcorporaties tot investeerders.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw is een stabiele organisatie die het gehele proces van nieuwbouw onafhankelijk kan uitvoeren. Alle disciplines die bij hen werk komen kijken hebben ze in eigen huis. Met een eigen timmerfabriek en zeer geavanceerde werkplaats, waar ze diverse prefabproducten binnenshuis kunnen realiseren, zijn ze zeer flexibel en slagvaardig. Door hun efficiënte werkwijze bieden ze hun opdrachtgevers te alle tijden een perfecte kwaliteit tegen een goede prijs.

Het bedrijf kent een overzichtelijke organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Zowel tussen de medewerkers als met hun opdrachtgevers. Zo hebben hun opdrachtgevers altijd één aanspreekpunt, van initiatief tot oplevering.

Ze hebben gekozen voor het Nescafe concept ten behoeve van de bezoekers en de eigen medewerkers.

27 maart 2024 door Marc Bozon

Bliksemstage JINC bij Coffee3

Als je niet weet wat er te koop is, kan je ook niet kiezen. Klinkt logisch, maar voor veel jongeren gaat die wijsheid niet op. Ze moeten namelijk wél kiezen....

26 maart 2024 door Marc Bozon

Fysiofit de Liemers

Fysiofit de Liemers is een ruime en moderne praktijk voor fysiotherapie en sport aan het Eilandplein in Duiven. Zij werken met een team van gedreven therapeuten, ieder met zijn of...