11 april 2017 door Marc Bozon

Race of the Classics ….. en koffie van Coffee3

De Race of the Classics is het grootste en belangrijkste studentenzeilevenement van Nederland, waarbij tweeëntwintig teams van verschillende Universiteiten en Hogescholen een wedstrijd varen op klassieke zeilschepen.

Van 2 tot 8 april (week 14) hebben alle deelnemende teams een week lang in wedstrijdelement gezeild vanaf Rotterdam, via een Belgische of Nederlandse haven en (hopelijk) Engeland naar Amsterdam. Naast het wedstrijdelement zijn plezier en integratie belangrijke begrippen voor de Race of the Classics.

De Rees, zo wordt het element tussen deelnemers genoemd, is 29 jaar geleden verzonnen om integratie tussen studenten van verschillende studies en uit verschillende steden te bevorderen. Ondertussen is de Rees veel meer dan dit. Het bevordert namelijk voor studenten het contact met het bedrijfsleven.

Coffee3 is een van de logo sponsoren geweest op de jassen van een van de teams uit Wageningen.

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...

16 april 2024 door Marc Bozon

NESCAFÉ voorjaarsactie 100% korting op huur!

van 15 April tot 31 Juli. Ga voor een warme lente start op de werkvloer met onze NESCAFÉ voorjaarsactie. Van 15 april tot 31 juli huur je gratis een NESCAFÉ Fido, Fusion of...