17 maart 2017 door Marc Bozon

NESCAFÉ Succesweken leveren proefbaar succes op!

Soms proef je gewoon dat iets een succes wordt

Er zijn innovaties waarvan je direct weet dat het een succes wordt. Omdat ze een oplossing bieden voor een uitdaging die je zelf ervaart. De NESCAFÉ innovatie met Microgrinds slaat een brug tussen collega’s die vooral lekkere koffie willen, en de organisatie die daarnaast op zoek is naar snelheid, gemak en goede service. NESCAFÉ snapt hoe het werkt.

004718-00-Banner-468x60px-Coffee3

Tijdens de NESCAFÉ Succesweken profiteert u tijdelijk van kortingen tot €400. Zo wordt de koffievoorziening in uw organisatie helemaal een succes.

Kiezen voor NESCAFÉ is kiezen voor een partnership. Koffie, machines en service perfect afgestemd op de wensen van uw organisatie. Zodat iedereen in de organisatie meer dan tevreden is en u er geen omkijken naar heeft.

Wilt u van de koffievoorziening in uw organisatie ook een succes maken? Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod tijdens de NESCAFÉ Succesweken. Maak snel een afspraak en begin de dag met goede koffie. Bel naar 013-5114344 en informeer naar de actie of mail naar Coffee3 en vermeld de Nescafé Succesweken in het opmerkingenscherm.

23 april 2024 door Marc Bozon

Van der Horst Aanhangwagens

Wie kwaliteit waardeert moet bij Van der Horst Aanhangwagens zijn. Zij leveren al bijna 40 jaar vakwerk en service van hoge kwaliteit. Vraag maar na bij hun meer dan 100.000...

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...