14 december 2020 door Marc Bozon

Maatregelen ivm het Corona Virus

In het kader van de recente ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus in Nederland hebben we met Coffee3 diverse maatregelen getroffen. Onderstaande maatregelen zijn in ieder geval tot 19 Januari 2021 van toepassing;

•Bezoek showroom
Coffee3 volgt de maatregelen en adviezen van het RIVM. Heb je géén gezondheidsklachten zoals verkoudheid-, koorts- of hoestklachten? Dan ben je, ondanks dat onze medewerkers géén handen schudden & gepaste afstand houden, welkom in onze showroom. Uiteraard zijn wij extra alert op de schoonmaak van ons bedrijfspand en treffen we preventieve hygiënemaatregelen in onze werkzaamheden.

•Externe afspraken
Onze accountmanagers staan voor je klaar zoals je van ons gewend bent. We zullen je voorzien van een passend advies, of het nu gaat om een koffievoorziening of toebehoren zoals koffie en thee. Uiteraard zullen we zo veel als mogelijk het een en ander telefonisch trachten te doen en bij mogelijke afspraken zullen we uiteraard de RIVM voorschiften in acht nemen, 1,5 meter afstand houden en het contact tot een absoluut minimum beperken.

•Productleveringen
In verband met de veiligheid van onze klanten én medewerkers zullen bestellingen, in overleg met de klant, afgeleverd worden aan de voordeur / in een portaal of hal. Dit om onderling contact en bijkomende risico’s zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard willen we hierbij 1,5 meter afstand houden. De reguliere schoonmaakwerkzaamheden die we normaliter op route gratis aan uw koffieautomaat verrichten willen we tot 19 Januari daar waar mogelijk tot een minimum beperken om verder onderling contact te beperken.

•Storingen aan (koffie)machines
Onze technische dienst zal gemelde storingen, op verzoek van de klant, in behandeling nemen. Waar mogelijk zullen storingen in samenwerking met de klant zoveel als mogelijk telefonisch worden opgelost.

* Mondkapjes
We hebben onze mensen geinstrueerd het mondkapje te dragen in die ruimtes weer het inmiddels verplicht is gesteld door de overheid. Ook hebben we onze mensen verzocht bij de bezoeken aan onze klanten het mondkapje te dragen en enkel in overleg met de klant hiervoor af te wijken.

Uiteraard willen wij je bedanken voor je medewerking en begrip.

27 maart 2024 door Marc Bozon

Bliksemstage JINC bij Coffee3

Als je niet weet wat er te koop is, kan je ook niet kiezen. Klinkt logisch, maar voor veel jongeren gaat die wijsheid niet op. Ze moeten namelijk wél kiezen....

26 maart 2024 door Marc Bozon

Fysiofit de Liemers

Fysiofit de Liemers is een ruime en moderne praktijk voor fysiotherapie en sport aan het Eilandplein in Duiven. Zij werken met een team van gedreven therapeuten, ieder met zijn of...