22 december 2017 door Marc Bozon

Fijne feestdagen & de beste wensen van Coffee3

Het jaar nadert weer zijn einde. We willen u daarom hartelijk danken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en alvast fijne feestdagen en het allerbeste toewensen voor u en uw medewerkers in 2018.

Tevens spreken we de wens uit dat we ook het komend jaar onze klanten weer van dienst mogen zijn met onze service en producten.

Passend in onze traditie ondersteunen we ieder jaar een goed doel. Dit jaar is dat Warchild dat we ondersteunen door middel van deel te nemen aan de Kili Challenge, het beklimmen van de Kilimanjaro (6 km hoge berg in Tanzania) waarbij we geld hebben ingezameld voor Warchild.

Namens het hele team van Coffee3 en de merken die wij vertegenwoordigen wensen we u fijne feestdagen en een top 2018 toe!!

Ps. Uiteraard zijn wij tussen Kerst en Oud & Nieuw gewoon bereikbaar.

27 maart 2024 door Marc Bozon

Bliksemstage JINC bij Coffee3

Als je niet weet wat er te koop is, kan je ook niet kiezen. Klinkt logisch, maar voor veel jongeren gaat die wijsheid niet op. Ze moeten namelijk wél kiezen....

26 maart 2024 door Marc Bozon

Fysiofit de Liemers

Fysiofit de Liemers is een ruime en moderne praktijk voor fysiotherapie en sport aan het Eilandplein in Duiven. Zij werken met een team van gedreven therapeuten, ieder met zijn of...