11 mei 2017 door Marc Bozon

De Bodde kiest voor het Nescafe concept

Onderwijsinstelling De Bodde uit Tilburg staat voor Betrokken, Ontwikkelings- en Doelgericht, strevend naar een passende Deelname aan de maatschappij en gericht op het versterken van een positief gevoel van Eigenwaarde.

De Bodde is een onderwijsinstelling die zich richt op leerlingen met primair een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. De Bodde behoort tot de scholen van de Stichting Biezonderwijs en maakt onderdeel uit van het Regionaal Expertisecentrum REC Midden-Brabant.

De Bodde stelt zich ten doel leerlingen met een verstandelijke beperking door middel van onderwijs zodanig te ondersteunen dat zij een zo optimaal mogelijke ontplooiing en een zo groot mogelijke zelfstandigheid bereiken. Zij richten zich op het veelzijdig ontwikkelen van de mogelijkheden van elke leerling persoonlijk en passen het onderwijs daar zo goed mogelijk op aan (onderwijs op maat).

Zij hebben gekozen voor het Nescafé concept ten behoeve van de leraren en de leerlingen.

17 april 2024 door Marc Bozon

Axxent Masters in Tea ontvangt de officiële B Corp-certificering

Axxent Masters in Tea heeft de officiële B Corp-certificering ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf nu officieel erkend wordt als onderdeel van de wereldwijde beweging die zich inzet voor een...

16 april 2024 door Marc Bozon

NESCAFÉ voorjaarsactie 100% korting op huur!

van 15 April tot 31 Juli. Ga voor een warme lente start op de werkvloer met onze NESCAFÉ voorjaarsactie. Van 15 april tot 31 juli huur je gratis een NESCAFÉ Fido, Fusion of...