30 januari 2018 door Marc Bozon

Dank aan alle supporters en ondersteuners van de Kili Challenge …

Op zaterdag 27 Januari hebben we de Kili Challenge voltooid en is de beklimming van de Kilimanjaro tot een goed einde gebracht. Belangrijkste drijfveer om deel te nemen was de combinatie van een bijdrage leveren aan een erg goed doel als War Child en het leveren van een sportieve prestatie.

Aangezien we met ons bedrijf Coffee3 ondernemer in de “koffie” zijn, hebben we een sponsoractie opgezet die zowel met Afrika als met ons bedrijf te maken heeft, we hebben unieke koffiebekers gemaakt die we inzette als tegenprestatie voor het sponsoren van Warchild . Het is uiteindelijk een samenwerking geworden met onze partners Nestle, Fountain, Redbeans en Brita en beeldend kunstenares Bea Bozon (toevallig mijn vrouw 🙂 ). En ook ons bedrijf Coffee3 en alle medewerkers hebben het geweldig ondersteund.

Vele mensen hebben bijgedragen aan de sponsoring actie en daarmee Warchild op een geweldig manier ondersteunt en we willen ze hierbij nogmaals hartelijk danken voor de steun, namens Warchild maar zeker ook namens mijzelf! Hieronder een filmpje op het moment dat de top werd bereikt.

 

Nogmaals bedankt, geweldig dat jullie zo hebben geholpen! Mvg, Marc Bozon

12 maart 2024 door Marc Bozon

Autobedrijf Pepers

Alles voor uw auto in Erp Wilt u een nieuwe auto kopen of is het tijd voor een onderhoudsbeurt en woont u in Erp, Veghel, Gemert of omgeving? Autobedrijf Pepers...

8 maart 2024 door Marc Bozon

Herbruikbare bekers Nescafe

Naast de rode NESCAFÉ keramische beker voegt Nescafe nu een tweede herbruikbaar alternatief toe aan het assortiment: de NESCAFÉ herbruikbare beker. De NESCAFÉ herbruikbare beker is een goede oplossing voor...